PILATES

Pilates is gericht op kracht, coördinatie, balans, flexibiliteit en stabiliteit. De nadruk ligt op het trainen van je core-spieren: het korset van spieren rondom je rug, buik en heup/bekken. Deze spieren gebruik je dagelijks bij vrijwel alles wat je doet. Een sterke core helpt ook goed tegen rug-, nek- en schouderklachten. Bij Pilates focus je op body & mind, dus na een les voel je je ontspannen en is je lichaam soepel en in balans! De lessen zijn voor iedereen geschikt en er worden altijd alternatieve oefeningen aangeboden.

BOKS WORKOUT

Cardio- en krachttraining in één! Het is laagdrempelig, fun én voor alle vrouwen geschikt, ongeacht leeftijd of fitheid. Je krijgt een ijzersterke conditie, meer spierkracht en sterke buikspieren. Een Boks Workout ontstresst en geeft energie!

FITTER IN 15MIN

Wil je jouw Summer Body, Herfst en Winter Body tevoorschijn halen, maar heb je weinig tijd om te sporten? Dan heeft Lots of Energy dé oplossing! Het programma FITTER IN 15MIN. bestaat uit workouts van 15 minuten, die je live online vanuit huis of gewoon in de studio kunt meedoen. Het programma duurt telkens 8 weken en je kunt zelf wekelijks bepalen welke workouts je meedoet. Daarnaast krijg je iedere week een motivatie boost én een superleuke laagdrempelige opdracht voor wat extra me-time. Je zult merken dat je daadwerkelijk fitter en sterker wordt! Je kunt FITTER IN 15MIN ook combineren met GEZOND OP GEWICHT.
De workouts bestaan uit: Conditietraining (HIIT) , 
Core-training (BBB: Buik, Billen, Benen) & Krachttrainingen Stretch & Relax

PERSONAL TRAINING

Lots of Energy biedt Personal Training waarbij je 1-op-1 of in tweetallen wordt begeleid om gezonder, sterker en fitter te worden. De trainingen worden volledig op jouw wensen afgestemd. Personal Training kan bestaan uit Pilates, Boksen, conditie- of krachttraining, maar het kan ook een combinatie van deze onderdelen worden. Daarnaast is het ook mogelijk om voedingsadvies en -begeleiding naar een gezond gewicht te krijgen.Lots of Energy is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN).
Gratis proefles Klik hier
menu
WhatsApp WhatsApp mij