LESSEN

De lessen zijn in de studio & live online via Teams

PILATES

Pilates is gericht op kracht, coördinatie, balans, flexibiliteit en stabiliteit. De nadruk ligt op het trainen van je core-spieren: het korset van spieren rondom je rug, buik en heup/bekken. Een sterke core helpt tegen rug-, nek- en schouderklachten. Bij Pilates focus je op body & mind, dus na een les voel je je ontspannen en is je lichaam soepel en in balans! Iedereen kan meedoen met Pilates, ongeacht fitheid, leeftijd of blessures, want de oefeningen worden aangepast per individu. De lessen bij Lots of Energy zijn zowel in de studio als live online via Teams. Dus zelfs als je op vakantie bent, kun je meedoen! Meer weten over Pilates? Lees dan hier over Pilates.

SLOW DOWN YOGA

Slow Down Yoga is gebaseerd op Yin Yoga, maar dan met iets meer tempo erin. Deze les heeft vooral als doel dat je er flexibel, maar ook ontzettend relaxed van wordt. De Yin Yoga oefeningen zijn vooral gericht op het versterken en het versoepelen van bindweefsel en gewrichten; het rekken van dieperliggende spieren en het losmaken van het bekkengebied. Je geeft je lijf een intensieve stretch waardoor je je weer soepel voelt. Zeker met een zittend beroep, geef je de verkorte spieren in je rug en bekken echt even meer ruimte en ontspanning. Daarnaast is deze les ook heel fijn omdat je even niks moet, ook niet intensief hoeft te bewegen, maar juist de tijd kunt nemen om fysiek en mentaal te ontspannen. Lots of Energy is nooit zo van het 'zweverige', dus deze les is gewoon chill en down to earth. (De lessen zijn in de studio en je kunt ze live online vanuit de comfortzone van je eigen huis volgen.)

FIT & GLOW

Wil je jouw Summer én Winter Body tevoorschijn halen, maar heb je weinig tijd om te sporten? Dan heeft Lots of Energy dé oplossing! Het programma FIT & GLOW. bestaat uit workouts van 15 of 30 minuten, die je live online vanuit huis of gewoon in de studio kunt meedoen. Je kunt zelf wekelijks bepalen welke workouts je meedoet, zodat het sporten binnen je agenda past. En je kunt het combineren met Pilates of Boksen. Daarnaast krijg je iedere week een motivatie boost én een superleuke opdracht waar je happy van wordt! Je zult merken dat je daadwerkelijk fitter en sterker wordt! Je kunt FIT & GLOW ook combineren met GEZOND OP GEWICHT.
De workouts bestaan uit: Conditietraining (HIIT), Krachttraining,
Core-training (BBB: Buik, Billen, Benen) en Stretch & Relax.
Direct naar FIT & GLOW

PERSONAL TRAINING

Lots of Energy biedt Personal Training waarbij je 1-op-1 of in tweetallen wordt begeleid om gezonder, sterker en fitter te worden. De trainingen worden volledig op jouw wensen afgestemd. Personal Training kan bestaan uit Pilates, Boksen, conditie- of krachttraining, maar het kan ook een combinatie van deze onderdelen worden. Daarnaast is het ook mogelijk om voedingsadvies en -begeleiding naar een gezond gewicht te krijgen.Lots of Energy is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN).

BOKS WORKOUT

Cardio- en krachttraining in één! Het is laagdrempelig, fun én voor alle vrouwen geschikt, ongeacht leeftijd of fitheid. Je krijgt een ijzersterke conditie, meer spierkracht en sterke buikspieren. Een Boks Workout ontstresst en geeft energie!
Gratis proefles Klik hier

Veel persoonlijke aandacht

De lessen van Lotte zijn heel erg goed, het programma en de oefeningen worden zorgvuldig afgestemd op wat je kan. Aangezien er met kleine groepen gewerkt wordt, is er veel persoonlijke aandacht. Lotte heeft veel kennis en brengt bovenal heel erg veel enthousiasme en humor! 

ANOUK GROENEN

menu
WhatsApp WhatsApp mij