Is januari voor jou altijd het moment om weer te starten met je strenge dieet? Zodat je op tijd bent met je “summer body” voor de zomervakantie? Eet jij soms 1 cracker als lunch of sla je maaltijden over omdat je wilt afvallen? Maar kun je vervolgens ’s avonds die zak chips of dat pak chocoladekoekjes niet weerstaan? Of mag je van jezelf geen brood eten omdat je bang bent dat je dik wordt van koolhydraten?
Tijd om in actie te komen en jou te helpen met een gezond en gebalanceerd eetpatroon, waarbij je niet meer hoeft te diëten, je niet langer hoeft uit te hongeren of schuldig hoeft te voelen over wat je hebt gegeten. Ik help jou aan een gezond lijf met een gezond BMI, waarbij je lekker in je vel zit en rust ervaart op het gebied van voeding. Dat doe ik via mijn Gezond op Gewicht methodes. Lees gauw welke Gezond op Gewicht methode bij jou past.

Gezond op gewicht

Geen dieet, geen ingewikkelde weekmenu’s, geen “verboden” producten, maar gewoon een normaal gezond eetpatroon waardoor je Gezond op Gewicht komt én blijft. Lots of Energy kan jou begeleiden om Gezond op Gewicht te komen via:
1. Gezond op Gewicht Voedingsplan
Een plan dat volledig is afgestemd op jouw doelen én op wat jij eet. Je zult zien dat je met kleine aanpassingen in je eetpatroon echt jouw gezonde gewicht kunt bereiken. Je hoeft niet “bang” te zijn voor brood of andere koolhydraten, je hoeft niet op één cracker als lunch te leven, je hoeft jezelf niet langer uit te hongeren met een streng dieet of je slecht te voelen over wat je eet. In jouw Gezond op Gewicht Voedingsplan is je favoriete eten opgenomen, met gezonde porties en gezonde alternatieven. Het plan geeft je inzicht in wat jouw lichaam nodig heeft, biedt houvast en laat je ontdekken wat je allemaal wél mag eten! Naast het voedingsplan, krijg je wekelijks support gedurende 8 weken. Mocht je behoefte hebben aan een uitgebreidere coaching sessie, dan regelen we dat. Tijd om eindelijk rust en balans te ervaren, voor de lange termijn.
Klik hier voor meer informatie
2. Tienrittenkaart Gezond op Gewicht coaching
Als je gezondere keuzes wilt maken in je eetpatroon, dan heb je focus nodig. Het kan namelijk best even een uitdaging zijn om bewust kleine veranderingen door te voeren in je eetpatroon en niet terug te vallen in je oude gewoontes. Een tienrittenkaart coaching kan net de extra stok achter de deur voor jou zijn om die focus erin te houden. Gedurende 10 weken is er wekelijks eenmaal contact via whatsapp voor extra support. We spreken gezamenlijk af waarin jij graag wekelijks ondersteund wil worden.
3. 1-op-1 Gezond op Gewicht begeleiding
Als je behoefte hebt aan persoonlijk advies, wilt bespreken waar je tegenaan loopt als het gaat om het maken van gezondere eetkeuzes, als je inspiratie wilt qua gezonde maar lekkere recepten, als je wilt weten waar je op moeten letten bij het lezen van etiketten, of andere zaken op het gebied van voeding wilt bespreken, dan kunnen we een coaching sessie inplannen van 45 minuten. Hierin nemen we uitgebreid de tijd om jouw vragen of uitdagingen te bespreken en krijg je concrete handvatten om Gezond op Gewicht te komen en/of te blijven.
4. Fit & Op Gewicht
Als je wilt afvallen en een gezond gewicht wilt bereiken, dan spelen sport en voeding een belangrijke rol. Het sport-deel pak je samen met mij op in FITTER IN 15MIN. Light Fit, Extra Fit of Mega Fit.

Daarnaast gaan we aan de slag met je eetpatroon. We kijken naar wat je nu eet en stellen je doelen vast. Vervolgens krijg je een op maat gemaakt voedingsplan ‘Gezond op Gewicht’ wat is afgestemd op jouw energiebehoefte, waarmee je gezondere keuzes leert maken, maar ook zeker nog kunt genieten van de lekkere dingen in het leven. Je leert dus een gezonder voedingspatroon voor de lange termijn en we rekenen af met (crash) dieten en jojo-en.
Naar Fitter in 15min
Lots of Energy is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN) en Lotte is gediplomeerd Gewichtsconsulent. Vergoeding vanuit een aanvullende zorgverzekering is mogelijk.

Nog steeds happy met mijn gewicht


Superfijne begeleiding! Lotte luistert en geeft tips, maar is ook eerlijk en recht door zee. Voor een doorgewinterde crasher zoals ik, was het belangrijk om te weten wat hiervan de consequenties zijn en hoe dit al jaren mijn voedingsritme heeft bepaald over het jaar heen. 

KELLY VOS

menuchevron-down
WhatsApp WhatsApp mij