PILATES

Pilates is gericht op kracht, coördinatie, balans, flexibiliteit en stabiliteit. De nadruk ligt op het trainen van je core-spieren: het korset van spieren rondom je rug, buik en heup/bekken. Een sterke core helpt tegen rug-, nek- en schouderklachten. Bij Pilates focus je op body & mind, dus na een les voel je je ontspannen en is je lichaam soepel en in balans! Iedereen kan meedoen met Pilates, ongeacht fitheid, leeftijd of blessures, want de oefeningen worden aangepast per individu. De lessen bij Lots of Energy zijn zowel in de studio als live online via Teams. Dus zelfs als je op vakantie bent, kun je meedoen!

BOKS WORKOUT

Cardio- en krachttraining in één! Het is laagdrempelig, fun én voor alle vrouwen geschikt, ongeacht leeftijd of fitheid. Je krijgt een ijzersterke conditie, meer spierkracht en sterke buikspieren. Een Boks Workout ontstresst en geeft energie!

FITTER IN 15MIN

Wil je jouw Summer én Winter Body tevoorschijn halen, maar heb je weinig tijd om te sporten? Dan heeft Lots of Energy dé oplossing! Het programma FITTER IN 15MIN. bestaat uit workouts van 15 of 30 minuten, die je live online vanuit huis of gewoon in de studio kunt meedoen. Je kunt zelf wekelijks bepalen welke workouts je meedoet, zodat het sporten binnen je agenda past. En je kunt het combineren met Pilates of Boksen. Daarnaast krijg je iedere week een motivatie boost én een superleuke opdracht waar je happy van wordt! Je zult merken dat je daadwerkelijk fitter en sterker wordt! Je kunt FITTER IN 15MIN ook combineren met GEZOND OP GEWICHT.
De workouts bestaan uit: Conditietraining (HIIT), Krachttraining,
Core-training (BBB: Buik, Billen, Benen) en Stretch & Relax.

PERSONAL TRAINING

Lots of Energy biedt Personal Training waarbij je 1-op-1 of in tweetallen wordt begeleid om gezonder, sterker en fitter te worden. De trainingen worden volledig op jouw wensen afgestemd. Personal Training kan bestaan uit Pilates, Boksen, conditie- of krachttraining, maar het kan ook een combinatie van deze onderdelen worden. Daarnaast is het ook mogelijk om voedingsadvies en -begeleiding naar een gezond gewicht te krijgen.Lots of Energy is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN).
Gratis proefles Klik hier
menu
WhatsApp WhatsApp mij