Lots of Energy Lessen

Pilates

Pilates is een full-body workout gericht op kracht, coördinatie, stabiliteit, concentratie en ademhaling. De nadruk in Pilates ligt op de ‘core’ wat bijdraagt aan bescherming van de onderrug en een betere houding. Tegelijkertijd worden vrijwel alle spiergroepen versterkt en/of gerekt. Daardoor ontstaat een sterk en soepel lichaam dat goed in balans is.

Boks workout voor vrouwen

Boksen is cardio- en krachttraining in één. Door een boks workout krijg je een ijzersterke conditie, meer spierkracht en sterke buikspieren. Daarnaast train je je reactievermogen, behendigheid en evenwicht. Deze training ontstresst, ontlaadt en geeft energie. Goed voor body & brains!

Park Pilates

Pilates in het park! Heerlijk in de buitenlucht aan de slag met een full-body workout. In het
voorjaar en de zomer op verschillende locaties (zoals De Bilt, Utrecht-Oost). Mocht je een
mooi park in de buurt hebben en weet je een enthousiast groepje te regelen dat Park
Pilates wil doen, neem dan gerust even contact met mij, Lotte, op.

Yoga

Yoga helpt je te onthaasten en te relaxen! Lots of Energy biedt diverse vormen van yoga. Yoga houdingen kunnen statisch zijn, of elkaar juist dynamisch opvolgen. De ademoefeningen ondersteunen bewustwording en ontspanning. Waar bij Hatha yoga intensieve en rustigere houdingen elkaar afwisselen, ligt bij Yin yoga de nadruk op loslaten door langer in houdingen te blijven. Mindfulnessyoga combineert aandachttraining en meditatie met yoga. Meer informatie  over Hatha yoga en Yin yoga is te vinden op de site van Denise, www.denisedewith.com, en over Hatha yoga, 55+ yoga, Minfulnessyoga en Mindfulness & yoga voor jong volwassenen (18 – 25 jr) is te vinden op de site van Lieke, www.yogalieke.nl

Pilates is voor mij een ontdekking. Een fijne trainingsvorm voor het sterker en soepeler maken van mijn lichaam. De lessen van Lotte zijn ronduit leuk. Zij combineert oefeningen uit de klassieke Pilates met moderne Pilates- en krachtoefeningen. Geen les is gelijk, wat ik heel prettig vind. Met haar professionele en vrolijke aanpak geeft Lotte me regelmatig nét het zetje dat ik nodig heb om door tegaan. Ze laat me ervaren dat mijn lijf meer kan dan mijn hoofd denkt. Met de juiste mindset kan ik me dus verder ontwikkelen. Precies wat ik graag wil.

Helma de Hollander

TOP
WhatsApp WhatsApp mij