Lots of Energy Lessen

Pilates

Pilates is een full-body workout gericht op kracht, coördinatie, stabiliteit, concentratie en ademhaling. De nadruk in Pilates ligt op de ‘core’ wat bijdraagt aan bescherming van de onderrug en een betere houding. Tegelijkertijd worden vrijwel alle spiergroepen versterkt en/of gerekt. Daardoor ontstaat een sterk en soepel lichaam dat goed in balans is.

Boks workout voor vrouwen

Boksen is cardio- en krachttraining in één. Door een boks workout krijg je een ijzersterke conditie, meer spierkracht en sterke buikspieren. Daarnaast train je je reactievermogen, behendigheid en evenwicht. Deze training ontstresst, ontlaadt en geeft energie. Goed voor body & brains!

Zwangerschapspilates

Veel vrouwen krijgen tijdens de zwangerschap last van rug- en/of bekkenklachten. Pilates oefeningen hebben een positieve invloed op deze klachten omdat er wordt gewerkt aan het versterken van de core, waaronder de rug en het bekkengebied vallen. Daarnaast is Pilates een verantwoorde en veilige manier om tijdens de zwangerschap in optimale conditie te komen en te blijven.

Yoga

Yoga helpt je te onthaasten en te relaxen! Lots of Energy biedt diverse vormen van yoga. Yoga houdingen kunnen statisch zijn, of elkaar juist dynamisch opvolgen. De ademoefeningen ondersteunen bewustwording en ontspanning. Waar bij Hatha yoga intensieve en rustigere houdingen elkaar afwisselen, ligt bij Yin yoga de nadruk op loslaten door langer in houdingen te blijven. Mindfulnessyoga combineert aandachttraining en meditatie met yoga. Meer informatie  over Hatha yoga en Yin yoga is te vinden op de site van Denise, www.denisedewith.com, en over Hatha yoga, 55+ yoga, Minfulnessyoga en Mindfulness & yoga voor jong volwassenen (18 – 25 jr) is te vinden op de site van Lieke, www.yogalieke.nl

Pilates is voor mij een ontdekking. Een fijne trainingsvorm voor het sterker en soepeler maken van mijn lichaam. De lessen van Lotte zijn ronduit leuk. Zij combineert oefeningen uit de klassieke Pilates met moderne Pilates- en krachtoefeningen. Geen les is gelijk, wat ik heel prettig vind. Met haar professionele en vrolijke aanpak geeft Lotte me regelmatig nét het zetje dat ik nodig heb om door tegaan. Ze laat me ervaren dat mijn lijf meer kan dan mijn hoofd denkt. Met de juiste mindset kan ik me dus verder ontwikkelen. Precies wat ik graag wil.

Helma de Hollander

TOP
WhatsApp WhatsApp mij