OVER LOTS OF ENERGY

De lessen zijn in de studio & live online via Teams

Lotte Kok

Lots of Energy
Hoe fijn is het als je lekker in je vel zit? Als je je goed voelt, zowel lichamelijk als mentaal? Dat kan al zo’n grote bron van geluk zijn! Door te sporten, gezond te eten en goed voor je lijf te zorgen kun je zelf ontzettend veel invloed hebben op je fysieke en mentale gesteldheid.

Zo heb ik zelf ervaren dat ik iets minder vrolijk door het leven ging omdat ik erg last had van rugklachten. Dat had invloed op wat mijn lichaam kon, maar dus ook op mijn humeur. Fysiotherapie had tot dan toe niks opgeleverd, maar toen kwam Pilates op mijn pad! Ik startte met Pilates en gaandeweg verdwenen mijn rugklachten. Ik kon het haast niet geloven! Ik ging ineens pijnvrij door het leven en dat maakte mij zo ontiegelijk blij!

Vanaf dat moment ging ik mij meer verdiepen in een gezonde leefstijl en ontdekte ik wat beweging en gezonde voeding voor een impact op je gezondheid én geluk kunnen hebben. En zo is Lots of Energy ontstaan.

Omdat ik zelf nooit een ‘fitgirl’ ben geweest en me totaal niet op mijn gemak voelde in massale sportscholen met ongezellige tl-verlichting, wilde ik het over een andere boeg gooien. Mijn studio is een plek waar je je op je gemak voelt, waar ruimte is voor persoonlijke aandacht, waar oefeningen worden aangepast zodat iedereen, jong/oud/met blessures of niet, kan mee trainen. De ruimtes zijn sfeervol, met mooie kroonluchters en openslaande deuren naar de tuin. En ik hou niet van abonnementen, dus bij Lots of Energy wordt gewerkt met tienrittenkaarten (voor particulieren) die onbeperkt geldig zijn en losse lessen. Dus als je een keer niet kunt sporten, dan betaal je daar niet voor. Daarnaast bied ik live online lessen: zowel Pilates als de korte workouts die maar 15 minuten of 30 minuten duren! Zo kan ook iedereen die weinig tijd heeft vanwege werk/kids/huisdieren/etc. toch sporten. En ook heel geschikt voor mensen die überhaupt niet van sporten houden, want in korte workouts blijven ook zij toch fit en gezond. ;-)

Naast beweging is een gezond voedingspatroon ook van grote invloed op je lichamelijke en mentale gezondheid. Ik ben zelf dol op lekker eten en ik wil anderen laten zien dat je met een gebalanceerd voedingspatroon op gewicht kunt blijven, kunt afvallen als dat nodig is, maar ook dat je kunt blijven genieten van eten zonder dat je op een stengel bleekselderij hoeft te kauwen.

Last but not least: er wordt tussen het sporten door en tijdens coaching gesprekken over voeding ook flink wat gelachen. Sporten en gezond eten is belangrijk voor lichaam en geest, maar het liefst wel op een zo’n leuk mogelijke manier waar je energie van krijgt!


Hoe fijn is het als je lekker in je vel zit? Als je je goed voelt, zowel lichamelijk als mentaal? Dat kan al zo’n grote bron van geluk zijn! Door te sporten, gezond te eten en goed voor je lijf te zorgen kun je zelf ontzettend veel invloed hebben op je fysieke en mentale gesteldheid.

Zo heb ik zelf ervaren dat ik iets minder vrolijk door het leven ging omdat ik erg last had van rugklachten. Dat had invloed op wat mijn lichaam kon, maar dus ook op mijn humeur. Fysiotherapie had tot dan toe niks opgeleverd, maar toen kwam Pilates op mijn pad! Ik startte met Pilates en gaandeweg verdwenen mijn rugklachten. Ik kon het haast niet geloven! Ik ging ineens pijnvrij door het leven en dat maakte mij zo ontiegelijk blij!

Vanaf dat moment ging ik mij meer verdiepen in een gezonde leefstijl en ontdekte ik wat beweging en gezonde voeding voor een impact op je gezondheid én geluk kunnen hebben. En zo is Lots of Energy ontstaan.

Omdat ik zelf nooit een ‘fitgirl’ ben geweest en me totaal niet op mijn gemak voelde in massale sportscholen met ongezellige tl-verlichting, wilde ik het over een andere boeg gooien. Mijn studio is een plek waar iedere vrouw zich op haar gemak voelt, waar ruimte is voor persoonlijke aandacht, waar oefeningen worden aangepast zodat iedereen op haar niveau, ook met blessures, kan mee trainen. De ruimtes zijn sfeervol, met mooie kroonluchters en openslaande deuren naar de tuin. En ik hou niet van abonnementen, dus bij Lots of Energy wordt gewerkt met tienrittenkaarten die onbeperkt geldig zijn en losse lessen. Dus als je een keer niet kunt sporten, dan betaal je daar niet voor. Daarnaast bied ik live online lessen in de vorm van korte workouts, zodat vrouwen toch kunnen sporten ook al hebben ze weinig tijd vanwege hun werk en/of kids en/of andere verplichtingen.

Naast beweging is een gezond voedingspatroon ook van grote invloed op je lichamelijke en mentale gezondheid. Ik ben zelf dol op lekker eten en ik wil vrouwen laten zien dat je met een gebalanceerd voedingspatroon op gewicht kunt blijven, kunt afvallen als dat nodig is, maar ook dat je kunt blijven genieten van eten zonder dat je op een stengel bleekselderij hoeft te kauwen.

Last but not least: er wordt tussen het sporten door en tijdens coaching gesprekken over voeding ook flink wat gelachen. Sporten en gezond eten is belangrijk voor lichaam en geest, maar het liefst wel op een zo’n leuk mogelijke manier waar je energie van krijgt!


Hoe fijn is het als je lekker in je vel zit? Als je je goed voelt, zowel lichamelijk als mentaal? Dat kan al zo’n grote bron van geluk zijn! Door te sporten, gezond te eten en goed voor je lijf te zorgen kun je zelf ontzettend veel invloed hebben op je fysieke en mentale gesteldheid.

Zo heb ik zelf ervaren dat ik iets minder vrolijk door het leven ging omdat ik erg last had van rugklachten. Dat had invloed op wat mijn lichaam kon, maar dus ook op mijn humeur. Fysiotherapie had tot dan toe niks opgeleverd, maar toen kwam Pilates op mijn pad! Ik startte met Pilates en gaandeweg verdwenen mijn rugklachten. Ik kon het haast niet geloven! Ik ging ineens pijnvrij door het leven en dat maakte mij zo ontiegelijk blij!

Vanaf dat moment ging ik mij meer verdiepen in een gezonde leefstijl en ontdekte ik wat beweging en gezonde voeding voor een impact op je gezondheid én geluk kunnen hebben. En zo is Lots of Energy ontstaan.

Omdat ik zelf nooit een ‘fitgirl’ ben geweest en me totaal niet op mijn gemak voelde in massale sportscholen met ongezellige tl-verlichting, wilde ik het over een andere boeg gooien. Mijn studio is een plek waar iedere vrouw zich op haar gemak voelt, waar ruimte is voor persoonlijke aandacht, waar oefeningen worden aangepast zodat iedereen op haar niveau, ook met blessures, kan mee trainen. De ruimtes zijn sfeervol, met mooie kroonluchters en openslaande deuren naar de tuin. En ik hou niet van abonnementen, dus bij Lots of Energy wordt gewerkt met tienrittenkaarten die onbeperkt geldig zijn en losse lessen. Dus als je een keer niet kunt sporten, dan betaal je daar niet voor. Daarnaast bied ik live online lessen in de vorm van korte workouts, zodat vrouwen toch kunnen sporten ook al hebben ze weinig tijd vanwege hun werk en/of kids en/of andere verplichtingen.

Naast beweging is een gezond voedingspatroon ook van grote invloed op je lichamelijke en mentale gezondheid. Ik ben zelf dol op lekker eten en ik wil vrouwen laten zien dat je met een gebalanceerd voedingspatroon op gewicht kunt blijven, kunt afvallen als dat nodig is, maar ook dat je kunt blijven genieten van eten zonder dat je op een stengel bleekselderij hoeft te kauwen.

Last but not least: er wordt tussen het sporten door en tijdens coaching gesprekken over voeding ook flink wat gelachen. Sporten en gezond eten is belangrijk voor lichaam en geest, maar het liefst wel op een zo’n leuk mogelijke manier waar je energie van krijgt!


Lots of 

Lotte
Mini Kerstborrel

Contactgegevens

Herenstraat 45
 3431 CW Nieuwegein
Telefoon: 06 24 43 25 67
info@lotsofenergy.nl
naar Google Maps

Algemene voorwaarden

BGN VoedingsconsulentenLessen
Lees meer over de algemene voorwaarden door op de knoppen hieronder te klikken:
menu
WhatsApp WhatsApp mij