Over Lots of Energy

Je blij en gelukkig voelen. Als je dat kunt bereiken ben je al een heel eind. Je fysiek en mentaal fit, sterk en gezond voelen is een ontzettend belangrijke factor voor dat geluksgevoel.

Zo heb ik zelf ervaren dat ik iets minder blij door het leven ging toen ik last had van rugklachten. Nadat ik diverse fysiotherapeuten had gezien, kwam ineens Pilates op mijn pad. Zonder al te hoge verwachtingen begon ik lessen te volgen en gaandeweg merkte ik dat mijn rugklachten afnamen en zelfs op een gegeven moment verdwenen. Ik kon het haast niet geloven! Vanaf dat punt wilde ik dit ‘wondermiddel’ delen met anderen. Zo is Lots of Energy ontstaan.

Lots of Energy is een studio waar je je kunt inspannen, ontspannen en ontladen middels Pilates, yoga en bokstraining. Er hangt een sfeer die ervoor zorgt dat je je meteen op je gemak voelt, het is geen ‘doorsnee’ sportschool, maar kleinschalig en persoonlijk. Dat persoonlijke wordt ook doorgevoerd in de lessen: oefeningen worden aangepast zodat er rekening wordt gehouden met ieders (fysieke) mogelijkheden. Voel je dus happy bij Lots of Energy.

Hopelijk tot snel!

Lots of

Lotte

Denise

Hi! Mijn naam is Denise de With, kom je op maandag avond les volgen dan kom je bij mij terecht!

Yoga betekend voor mij in verbinding komen met jezelf, een ontdekkingstocht door hoe je lichaam en je geest werken, even tijd voor jezelf, ontspannen, écht jezelf zijn en vooral ook plezier hebben. Yoga is mijn passie en mijn leven, sinds ik mijn eerste les volgde was ik verliefd en die liefde groeit alleen maar meer en meer. Het is zo mooi wat je allemaal uit de yoga kan halen en wat er allemaal achter zit! Hoewel ik sinds 2012 les geef en sinds 2015 full-time ben ik vooral leerling, altijd nieuwsgierig, altijd onderzoekend.

In mijn lessen staat persoonlijke aandacht voor op, ieder lichaam is anders dus iedere houding is ook anders. Daarnaast voel je je de ene dag ook anders dan de andere. Zo kan het gebeuren dat de ene week de les iets vlotter is en de andere week meer rustig, dat hangt helemaal van de groep af. Één ding is altijd hetzelfde; je gaat altijd met een ontspannen en voldaan gevoel naar huis.

Lieke

In mijn lessen ligt de nadruk op bewustzijn en ervaring. De oefeningen, soms intensiever, soms rustiger, brengen je aandacht naar binnen. De adem verbindt daarbij lichaam met bewustzijn. Dat is helend en respectvol naar jezelf! Dichterbij jezelf kun je niet komen, inclusief alle mogelijkheden en beperkingen van dat moment. Het gaf mijzelf bij een periode van burn-out en pijn – naast ontspanning – nieuwe energie en vertrouwen. Dat doet het nog steeds, elke dag opnieuw. Veel mensen kampen met stress, een onnatuurlijke adem of lichaamshouding. Herkenbaar? Gelukkig kun je daar dus zelf iets aan doen!

Naast een erkende hatha yogadocentenopleiding heb ik mij oa. gespecialiseerd in seniorenyoga, meditatie en mindfulness, yoga bij rug- en nekklachten, adembegeleiding, zwangerschapsyoga en triggerpointbehandeling. Meer weten over mij? Kijk op yogalieke.nl

Via mijn lessen stimuleer ik je jouw lichaam en mogelijkheden te ontdekken en prikkel je nieuwsgierigheid. Het is elke keer weer mooi om te zien hoe anders mensen de les anders verlaten dan dat ze binnengekomen zijn. Graag ontmoet ik je op de mat.

Lots of love & energy,

TOP
WhatsApp WhatsApp mij