Verhuur ruimte

Lots of Energy biedt mogelijkheid voor de verhuur van ruimtes voor workshops, bijeenkomsten, presentaties, vergaderingen of andere activiteiten. Denk aan bijvoorbeeld een creatieve workshop, een sportieve activiteit of een netwerkbijeenkomst.

Lots of Energy is gevestigd in een monumentaal pand gelegen in Jutphaas, één van de oudste gebieden van Nieuwegein, aan het Merwedekanaal. Het pand is gebouwd omstreeks 1850 en in 1995 geheel gerenoveerd. Tegenover het pand, aan de andere kant van het Merwedekanaal, ligt Fort Jutphaas (onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie) in het fortpark. Dit is een prachtig stukje natuur waar men rond het fort een wandeling kan maken. Ook leuk en ontspannend om te doen tijdens of na een bijeenkomst of workshop.

De ruimtes zijn te huur in overleg met Lots of Energy. Gezien we geen “standaard” huurlocatie zijn en we waarde hechten aan goede zorg voor het monumentale pand, zal verhuur niet mogelijk zijn voor feesten en partijen en wordt er per aanvraag gekeken of het passend is binnen de mogelijkheden van het pand.

Ruimtes

Ontvangstruimte ‘Woonkamer’ (6 – 12 personen)

De ontvangstruimte is sfeervol ingericht en beschikt over een tafel waar 6 personen aan kunnen zitten en een zithoek met een bank, hocker, een relaxte stoel. Er kunnen natuurlijk meer stoelen bij de zithoek worden geplaatst. Deze ruimte heeft een relaxte, moderne huiskamer inrichting.

Muziek en toegang tot gratis wifi mogelijk.

Ruimte ‘Tuinkamer’ (6 – 20 personen)

De tuinkamer is heel licht en open, er hangt een prachtige moderne kroonluchter. De ruimte heeft openslaande deuren naar de tuin waarvan gebruik gemaakt kan worden. De ruimte kan voor diverse doeleinden worden gebruikt. Zoals een dansworkshop of een workshop meditatie. Yogamatten, yogablokken en dekens zijn aanwezig en kunnen (tegen betaling) gebruikt worden. Maar de ruimte nodigt ook uit voor inspiratiesessies, overlegmomenten en kleine bijeenkomsten. De ruimte kan zowel leeg als gevuld met tafel(s) en stoelen worden verhuurd.

Muziek en toegang tot gratis wifi mogelijk.

Ruimte ‘De deel’ (10 – 60 personen)

Ruimte ‘De deel’ was oorspronkelijk de werkruimte in de schuur van de boerderij, wat Herenstraat 45 ooit was. Deze ruimte is zeer groot, heeft openslaande deuren naar de tuin, heeft een hoog plafond wat een ruimtelijk effect geeft en waar een prachtige moderne kroonluchter hangt. De ruimte kan zowel leeg als gevuld met tafel(s) en stoelen worden verhuurd.

Muziek en toegang tot gratis wifi mogelijk.

Bereikbaarheid
Het object is bereikbaar via A2 (afrit Nieuwegein en Nieuwegein-Zuid), via A12 (afrit Nieuwegein en Nieuwegein/Houten) en de A27 ( nieuwe afrit Nieuwegein/Het Klooster). Per openbaar vervoer is deze locatie tevens uitstekend bereikbaar door middel van regelmatige tram- en busverbindingen van en naar het centrum van Nieuwegein en Utrecht.

Gratis parkeren voor de deur mogelijk!

De opties op een rij:

  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
  • Gratis gebruik van muziekbox (bluetooth) of muziekinstallatie (in De deel)
  • Koffie/thee is mogelijk incl. servies (zie tarieven)
  • Gebruik van beamer is mogelijk (zie tarieven), projectie op witte muur
  • Schoonmaak/opruimen van gehuurde ruimte (zie tarieven)
  • Hapjes/lunch wordt niet aangeboden, maar kan door huurder zelf worden meegenomen (in overleg)

Tarieven

Naam ruimte min # uur max # uur Tarief
De woonkamer 2 4 2 uur  € 50,-
3 uur  € 75,-
4 uur €100,-
De tuinkamer 2 4 2 uur  € 50,-
3 uur  € 75,-
4 uur €100,-
De deel 2 4 2 uur  € 125,-
3 uur  € 150-
4 uur € 175,-
       
Koffie/thee Optie   à € 1,- p.p.
Beamer Optie   €  25,-
Schoonmaak Optie   € 15,-

Contact

Voor vragen en informatie over het huren van een ruimte of voor een concrete aanvraag om een ruimte te huren, neem contact op via info@lotsofenergy.nl of via 06 244 325 67. In overleg bespreken we wat er mogelijk is.

Wellicht tot ziens bij Lots of Energy!

TOP
WhatsApp WhatsApp mij